Hvalpe
Velkommen til vores hvalpe side . Nedenfor kan du se om vi pt. har hvalpe , og du kan også se billeder fra vores tidliger kuld. Vi har kun et lille hobbyopdræt , så der kan gå lang tid mellem vi har hvalpe men du er velkommen til at skrive til os for at høre om fremtidige hvalpe planer.. Vi har haft shih tzu  siden 1990 og det  har givet os et rigtig godt kenskab til racen hvilket vi naturlig vi gør brug af når vi udvælger vores avlsdyr , vi har altid for øje at lave  sunde og racetypiske hvalpe der kan være en central del af deres nye families hverdagsliv. Jeg har gennemgået DKK's opdrætteruddanelse . Vores hvalpe sælges naturligvis med DKK stamtavle og vi bruger naturligvis også DKK købskontrakt.  Derudover får du følgende når du køber en hvalp hos os:


1.  En hvalp der er opvokset som en naturlig del af vores familie/hus

2.  Godt Socialiseret. I får skema til hvalpens videre socialisering ,så i ved lidt om hvad der er vigtigt for hvalpen af opleve i den først tid ( skemat er udarbejde af DKK)

3.  Renlighedstræning der tilsvare hvalpens alder

4.  Har fået ormekur 3 gang

5.  Har hundepas og er vaccinert så det tilsvare hvalpens alder

6.  Er registreret i Dansk hunderegister

7.  Hvalpefoder til den første tid

8.  Plejevejledning

9.  Grundlæggende plejemidler

10.  Hjælp over telefon, mail  osw.  24/7 365 husk intet spørgsmål er for lille eller ubetydelig og vi svare gerne

11.  Sidst men ikke mindst er i altid velkomne i vores hjem med hvalpen/ den voksne hund til en kop kaffe ,

       vi elsker at få besøg af vores "hvalpe"


Nederst på denne side har vi tilføjet lidt tekst fra DKK om hvad der er vigtig nå du skal købe hvalp , læs det gern inden du beslutter dig , måske kan de hjælpe til at huske nogl eaf de vigtige ting du skal kikke efter når du skal købe hvalp


Hvis vi ikke har hvalpe pt. kan du kikke efter Shih Tzu hvalp på DKK's side køb hund.dk , Canis Minor.dk , Shih Tzu Danmark.dk


Hvalpe


Hvalpe født 12.10.2018


 

Far: 

Shizi Lin's Latin Lover

PL 0/0

 

Mor:International, Dansk, Svensk, VDH, Tysk, Slovensk, Slovakisk, Kroatisk, Montenegro, Rumænsk, BIH Champion

Shizi Lin's Dream Catcher 

PL 0/1

 

2 gylden/hvide tæver, 1 sort/hvid tæve, 2 gylden/hvide hanner, 1 sort/hvid han

 

Shizi Lin's Exotic Lover "Nemo"

Shizi Lin's Wicked Lover "Charley"

Shizi Lin's Midnight Lover "Theo"

Shizi Lin's Dream Come True "Malou"

Shizi Lin's Dream Chaser "Buena"

Shizi Lin's Dream Land "Bella"

 

Hvalpe født 28.09.2018


 

Far: Polsk , Letisk, Litauisk og International Champion

Shih-Bi-Chow's High Flashing Point

 

Mor: Dansk, Tysk Klub, Tysk VDH, Slovensk, Croatisk Champion

Shizi Lin's Star Of Palaisgarten

PL 0/0

 

1 gylden/hvid tæve,2 gylden tæve, 2 gyldne hanner

Shizi Lin's Rock Star "Rocky"

Shizi Lin's Magic Star " Futte"

Shizi Lin's Super Star "Mette"

Shizi Lin's Lucky Star "Daisy"

Shizi Lin's Movie Star " Mille"

Hvalpe født 23.03.2018
Far: Dansk, Tysk VDH, Tysk Club, Finsk, Slovensk og International Champion

Shizi Lin's Black Jack

PL 0/0


Mor: Shizi Lin's Blaze Of Love And Glory

PL 0/0


1 gylden tæve, 2 gyldne hannerShizi Lin's A Groovy Kind Of Love "Baloo"

Shizi Lin's You Can't Hurry Love "Manfred"

Shizi Lin's Love Against All Odds "Elly"


Hvalpe født 04.10.2017
Far: København junior winner 2016

Shizi Lin's Secret Lover

PL 0/0


Mor: Shizi Lin's Adore You

PL 0/1


1 gylden/hvid tæve, 4 sort/hvide tæver, 2 sort/hvide hanner


Shizi Lin's Little Lover "Spot"

Shizi Lin's Latin Lover "Darki"

Shizi Lin's Adore Sandra Bullock "Bobbie"

Shizi Lin's Adore Megan Fox " Megan"

Shizi Lin's Adore Angelina Jolie "Lina"

Shizi Lin's Adore Julia Roberts "Julle"

Shizi Lin's Adore Emma Stone "Emma"Hvalpe født 17.09.2017
Far: BGCH DKCH DEVDHCH DECH SICH

Shizi Lin's Blaze of Love And Joy

PL 0/0

 

Mor: Shizi Lin's Dream Maker


1 gylden han, 1 gylden tæve, 2 gylden/hvide tæver


Shizi Lin's Dream Of Love And Joy " Liva"

Shizi Lin's Dream Of Joy " Yoko"

Shizi Lin's Dream Of Love "Sally"

Shizi Lin's Blaze Of Joy "Canto"


Shizi Lin's Dream AwayFødt 23.09.2016


Vores enebarn "Mie"

 

Far : International , Dansk, Finsk, Tysk VDH, Tysk Club, Bulgarsk, Makedonsk, Montenegro , Slovensk Champion

Shizi Lin's Blaze Away

PL 0/0

 

Mor : Dansk, Tysk VDH, Tysk Club, Slovensk , Romansk Champion

Shizi Lin's Dream Works

PL 0/0


Shizi Lin's Secret Lover og Shizi Lin's Blaze of Love And Glory
Født 15 Oktober 2015


Far : International, Dansk, Tjekkisk, Svensk, Ungarsk, Romansk, Slovensk, Tysk VDH, Tysk Club Champion

Shizi Lin's Dream Lover

PL 0/0

 

Mor: Dansk, Ungarsk, Slovensk, Tysk Club Champion

Shizi Lin's Blaze of Love And Grace

PL 0/0


Fra DKK hjemmeside Købhund.dk


Stil krav til opdrætterne - de stiller krav til dig


Find den rette opdrætter

Køb af hund er en tillidssag


Når du vælger at lukke en hund ind i dit hjem og dit hjerte, er det vigtigt, at den får den bedste start på sit hundeliv. Derfor vil vi opfordre dig til at bruge tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med.


Der skal være en god kemi imellem jer, så du som hvalpekøber tør stille alle de spørgsmål, du har brug for svar på – også de dumme. Du skal se det hjem, hvalpene vokser op i, for gode opdrættere har intet at skjule og åbner gerne deres hjem og viser alle papirer og sundhedsresultater på deres hunde. Gå efter din mavefornemmelse - du skal kunne stole på den opdrætter, du vælger, og føle, at du og opdrætteren kan have en god dialog resten af din hunds liv – også hvis noget mod forventning skulle gå galt senere i hvalpens liv. Derfor er det ikke kun opdrætteren, der skal stille krav til hvalpekøberen - du skal også stille krav til opdrætteren.

LÆS MERE

Den ansvarlige opdrætter


Du kan tænke på den gode opdrætter som en slags rugemor. En god opdrætter tager sine hunde og sit opdræt seriøst og sælger kun hvalpe til hjem, hvor hvalpekøberne kan leve op til de krav, opdrætteren stiller.


En ansvarlig opdrætter er ærlig og kender sin race på godt og ondt. Og vælger ikke kun at fortælle den rosenrøde side af historien ved et liv med sin race. Han eller hun har brugt lang tid og i mange tilfælde mange penge på at planlægge den rette kombination af hanhund og tæve, måske importere en han blot til en enkelt parring, sundhedsundersøgt både tæve og han osv. Og den gode opdrætter sikrer hvalpene optimale opvækstbetingelser og sætter sine hvalpes velbefindende fremfor alt andet.

Opdrætteren stiller krav til dig


I langt de fleste tilfælde er kravene ikke urimelige, og husk på, at opdrætteren blot vil sikre sig det bedst mulige liv for sit afkom. Men mærk efter i maven om de krav, opdrætteren stiller til dig, til din bolig og din livsstil er for høje eller skæve i forhold til det liv, du kan tilbyde hvalpen – og vær realistisk. Det nytter ikke noget at strække sandheden i denne situation – hvis ikke du og opdrætteren har en åben dialog og er enige om forudsætningerne, vil det aldrig blive et godt match, og så bør du se dig om efter en anden opdrætter.


Den seriøse opdrætter har allerede på et tidligt tidspunkt spurgt ind til familiens vaner og mønstre, hvor meget tid du har til hunden i hverdagen, hvilken aktivering hunden vil få osv. Og under jeres indledende kontakt vil alle spørgsmålene blive stillet for at vurdere, om du som hvalpekøber overhovedet er egnet til racen. Og slipper du igennem nåleøjet hos opdrætteren, vil de fleste opdrættere bruge svarene til at finde den hvalp i kuldet, som opdrætteren vurderer passer bedst til dig og din familie.


Men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej. De fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke har krav på at få en hvalp, blot fordi du har talt med opdrætteren i telefonen eller har været på besøg og set hvalpene.

Stil krav til din opdrætter


Men hvad er det, du skal holde øje med, når du besøger en opdrætter, og hvordan ved du, om hvalpene har det godt og er blevet opdrættet under ordentlige forhold?


Gode opdrættere har rene lokaler og glade hunde. De har intet at skjule og åbner gerne deres hjem og viser dig registrerings- og sundhedspapirer på moderen og hvalpene. Vi forudsætter, at du tager ud og besøger opdrætteren. Du må aldrig lade dig spise af med at mødes på en rasteplads for at få en hvalp overdraget. Det er vigtigt, at du insisterer på at se de forhold, som hundene lever under til hverdag. Kan du ikke få lov til dette, bør du vælge en anden opdrætter. Ved at se de voksne hunde hos opdrætteren kan du også danne dig et indtryk af, om racen passer til dine forventninger.

Hvalpen er en del af familien


Hunde er flokdyr, og de egner sig ikke til at leve isoleret, så derfor vil vi anbefale, at du vælger hunde fra en opdrætter, der har familiehunde - det vil sige, at hundene er i menneskelig kontakt de fleste af døgnets timer. Bed om at se, hvor hvalpene vokser op og opholder sig, fra de bliver født, til de skal rejse hjemmefra. - Er der pænt, rent og rart at være? De bør ikke opholde sig isoleret fra resten af familien, men skal dog heller ikke placeres midt i et rum, hvor der konstant er gennemgang. Hils på tæven til hvalpen – er den glad og tillidsfuld, sund og velplejet?

Socialisering og miljøtræning


Et hvalpekuld skal vokse op i et trygt miljø, hvor de bl.a. skal lære husets lyde at kende – så spørg opdrætteren, om hvalpene har regelmæssig kontakt med mennesker af begge køn, og om de vænnes til børn. Og spørg, hvordan opdrætteren sørger for at ”udsætte” hvalpen for støvsugeren, der hviner,


stereoanlæg, der rocker, døre, der smækker osv. Men et hvalpekuld skal også ud og opleve verden: Spørg til hvordan opdrætteren socialiserer og miljøtræner sine hvalpe – møder de andre hvalpe? Prøver de at køre bil, inden de skal hentes ved 8-ugers alderen?

Sunde og raske hunde


Se efter om hundene virker sunde og raske. Hundene skal have rene og klare øjne (der ikke løber) og ikke lugte i ørene (tegn på øreproblemer). Hvalpenes pels skal ikke være mat, og generelt skal hundene se velplejede ud og være i god fysisk form. Hvis opdrætteren har flere hunde, kan man med fordel spørge om man må hilse på dem – eller få en forklaring, hvis de er lukket væk fra flokken.

Besøg flere opdrættere


Besøg altid flere opdrættere – også selv om du måske efter det allerførste besøg er overbevist om, at du har fundet den rigtige opdrætter. Ved at besøge flere forskellige opdrættere, vil du få flere input, der giver dig et bedre billede af både den race, du er interesseret i, og i hvordan opdrætterne går til den store opgave, det er at have hvalpe.

Formål og færdigheder


Hvis du skal bruge en hund til et specifikt formål, f.eks. jagt, kan det være relevant for dig at bede om at se, om hvalpens forældre har jagt-egenskaber, f.eks. apportering. Spørg opdrætteren, om han eller hun har gået til prøver – eller spørg om du må se hundenes færdigheder ved at se dem in action.

Den rigtige hvalp til den rigtige familie


Der kan være stor forskel på, hvad hvalpekøbere forventer af deres nye hvalp. I et kuld kan hvalpenes personlighed variere. Spørg, hvordan opdrætteren finder frem til, hvilken hvalp der egner sig bedst til netop din familie.

Stil spørgsmål


Det er vigtigt, at du sikrer dig, at din kommende hvalp har fået den bedst mulige start. Spørg derfor ind til, hvor mange mennesker der er til at tage sig af de hunde, som findes hos opdrætteren. Spørg desuden, om der er noget bestemt, du skal vide om racen eller den bestemte hvalp, som du ønsker at købe.


Spørg opdrætteren, om hvalpen vaccineret og har fået ormekur? Hvilke garantier stiller opdrætteren i forbindelse med hvalpens/hundens sundhed? Bliver hvalpen id-mærket og registreret, inden den er 8 uger gammel? Hvis hunden er stambogsført, bør du tjekke, hvilken organisation der står bag stambogen, så du ved, hvem du skal henvende dig til, hvis der opstår problemer.


Indgå ikke mundtlige aftaler med opdrætteren, men få en skriftlig – helst DKK – købsaftale underskrevet af begge parter, hvor oplysninger og aftaler bliver skrevet ned. Den gode opdrætter har ikke noget at skjule og svarer beredvilligt på alle dine spørgsmål.


Brug hovedet og ikke hjertet når du køber hund. Og køb aldrig en hund af medlidenhed, men find en anden opdrætter, som du har tillid til.


Shizi Lin's


siden 1991


Velkommen på vores hjemmeside. Vi håber du vil nyde vores skønne Shih Tzu'er. Vi har et lille opdræt af Shih Tzu under Dansk Kennel Klub . Vi har haft racen i over 25 år

Kontakt


Adresse: DK6040 Egtved

Email: "Shizi-lins@Shizi-lins.dk"

Phone: (+45) 75 86 33 77  / (+45) 51 31 52 01

Facebook / messenger : Shizi Lin's

Medlem af 


Dansk Kennel Klub / DKK

Canis Minor / KSS

© Copyright. All Rights Reserved.